Головна » 2022 » Лютий » 15 » Коханню кожен вік підвладний...
16:50
Коханню кожен вік підвладний...

14 лютого у всьому світі відзначають День Святого Валентина. День закоханих – найромантичніше свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його святкують напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. День закоханих – чудове свято, щоб показати свою любов і турботу та здивувати приємних людей. Головне, щоб цей день був пронизаний щирістю почуттів і теплотою люблячого серця.

З нагоди Дня Святого Валентина, 14 лютого 2022 року для підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання було проведено святковий захід «Коханню всі віки підвладні».

Працівники відділення розповіли підопічним про Святого Валентина, як одного з трьох ранньохристиянських святих та відкрили цікаві сторінки походження свята. Кожен отримав свою листівку-валентинку та переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

Особливим цей день був для закоханих Л.О.Каращук та М.М.Мартиненко. Своє кохання вони зустріли, коли оселилися у відділенні стаціонарного догляду.

Переглядів: 155 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar