Головна » 2020 » Жовтень » 1 » 1 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА
12:43
1 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА

1 жовтня в нашій державі відзначаються День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчують глибоку повагу до найстарших представників громади.

Якщо молодість можна порівняти з весною, то осінь – це пора людей старшого та похилого віку. Саме в цю пору людина починає, як і в природі, збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя, дають плоди: приходить справжня мудрість, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких й оточуючих поваги та уваги.

В нашому районі проживає близько 3300 літніх людей, з них 1290 отримують соціальні послуги у Срібнянському територіальному центрі. Це послуги догляду вдома, стаціонарного догляду, соціально-економічні та послуги соціальної адаптації. У відділенні стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання в с.Карпилівка наразі перебуває 19 чоловік, для яких цього дня буде організовано святковий обід.

За підтримки Олени Панченко, 40 одиноких літніх людей, яким виповнилось 80 і більше років, отримали продуктові набори – це продукти першої необхідності. Працівники територіального центру намагаються, щоб старші люди відчули турботу про себе, адже саме вони зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними громадянами своєї держави.

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити, але при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Прийміть щирі вітання й глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиги, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Щиро бажаємо довгих років життя, найдорожчого для всіх – міцного здоров’я і мирного неба, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок, онуків та онучок, поваги від оточуючих.

Після карантинних обмежень будемо раді вас бачити та спілкуватися за змістовними лекціями й тісними бесідами.

Директор терцентру                                                                                           Жанна Пиндюра

 

Переглядів: 122 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar