Головна » 2021 » Червень » 10 » Я зі смартфоном на «ти»
10:33
Я зі смартфоном на «ти»

10 червня 2021 року в Срібнянському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на факультеті комутаційних та інформаційних технологій пройшло заняття на тему : «Я зі смартфоном на «ти».

Напевно, багатьом знайомо як іноді важко навчити людей похилого віку користуватися сучасною технікою.  Саме завдяки Університету третього віку, що при відділенні денного перебування, літні люди, які мають смартфони, отримують навички користування гаджетами.

Сучасний світ охоплений новітніми технологіями. Діти та онуки мають гаджети, але їм не вистачає часу і терпіння допомогти своїй бабусі чи дідусю оволодіти новими знаннями. Тому, щоб бути на рівні з молоддю, наші відвідувачі з радістю йдуть до територіального центру за новими знаннями!

На занятті терпеливо роз’яснюють деталі роботи з електронними технологіями,  уважно ставляться до своїх слухачів та намагаються доступно пояснити базові речі про роботу смартфона та його програм. Навчають на гаджеті: як подати покази лічильника за електроенергію та газ, як завести вайбер, як користуватися youtube-каналом, гуглом та іншим.

Літні люди з великою цікавістю сприймають інформацію та висловлюють велику вдячність за чуйне, доброзичливе ставлення і таку потрібну науку!

 

Переглядів: 133 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar