Головна » 2019 » Вересень » 30 » Міжнародний день людей похилого віку!
21:19
Міжнародний день людей похилого віку!

 

      Міжнародний день людей похилого віку – це свято, яке було організовано на захист прав людей похилого віку, щоб нагадувати суспільству про їх важливу роль і про те, що вони потребують нашої допомоги. Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

       Срібнянський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), привітав людей похилого віку організувавши  екскурсію до Густи́нського Свято-Троїцького монасти́ря. 30 вересня в монастирі прийнято відзначати свято Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, у цей день на території монастиря по-особливому відзначається це свято, приїжджають священники з різних куточків України,  а після – обідня трапеза, до якої запрошують всіх бажаючих.

Всі учасники, що відвідали це свято були дуже задоволені, що відвідали такий захід, побули у храмі і зарядилися хорошою енергією.

      Щиро вдячні за наданий транспорт СТОВ «Батьківщина», учасники поїздки були задоволені комфортними умовами.

 

             

Переглядів: 164 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar