Головна » 2021 » Травень » 12 » Перевірка якості надання соціальних послуг у с. Васьківці
14:24
Перевірка якості надання соціальних послуг у с. Васьківці

Для покращення соціального обслуговування та забезпечення якісних умов життя, незалежно від місця проживання, територіальний центр проводить активну роботу, виїжджаючи в села району.

Основна мета виїздів – зустріч з літніми мешканцями, які перебувають у важких життєвих обставинах та потребують постійної сторонньої допомоги.

12 травня 2021 року директором Срібнянського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жанною Пиндюрою разом із завідувачем відділення соціальної допомоги вдома територіального центру Ліною Трохименко здійснено планову перевірку роботи соціальних робітників Валентини Марйохи та Галини Дяченко в с. Васьківці, які надають послугу догляд вдома громадянам за місцем їх проживання.

В ході відвідування підопічних, проведено обстеження умов їх проживання та опитування щодо якості отриманої послуги догляду вдома.

Перевіркою встановлено, що соціальні робітники належно виконують свої функціональні обов’язки, надають підопічним послуги відповідно до рухомої активності. Підопічні відділення роботою соціальних робітників задоволені, нарікань та скарг не мають.

Переглядів: 99 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar