Головна » 2021 » Вересень » 30 » Продуктові набори для одиноких літніх людей
16:28
Продуктові набори для одиноких літніх людей

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує минуле з теперішнім. Саме вони можуть стати найціннішими порадниками для сучасного молодого покоління. І в той же час, вони самі є дуже вразливими і потребують нашої уваги. Цей день – це ще один привід вшанувати їх та подарувати їм тепло наших сердець.

За ініціативи голови Срібнянської селищної ради Олени Панченко та за  підтримки СТОВ «Батьківщина» (директор Микола Дмитренко), соціальними робітниками територіального центру було вручено 36-м одиноким літнім людям, жителям Срібнянської громади, яким виповнилось 80 і більше років, продуктові набори – це продукти першої необхідності. З усмішками на вустах, з теплом в душі від людської уваги і турботи старенькі дякували за небайдуже до себе ставлення та подарунки.

Прийміть щирі вітання й глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Щиро бажаємо довгих років життя, найдорожчого для всіх – міцного здоров’я і мирного неба, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок, онуків та онучок, поваги від оточуючих.

Переглядів: 96 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar