Головна » 2016 » Серпень » 3 » Соціальні послуги для людей похилого віку
10:53
Соціальні послуги для людей похилого віку

 

           Протягом останніх років на території країни почали з’являтись «Університети ІІІ віку». Мета таких «університетів» - створення умов для адаптації старшого покоління до сучасного суспільного життя, підтримка фізичного та інтелектуального здоров׳я, підвищення життя якості літніх людей.

           З метою створення умов для спілкування, самореалізації та активної участі в житті при Срібнянському районному територіальному центрі соціального обслуговування ( надання соціальних послуг )функціонує «Університет ІІІ віку».

         В жовтні місяці поточного року почнуть працювати факультети: «Основи медицини, здорового способу життя», « Психології та права », « Комунікаційні та інформаційні технології », « Літературно – мистецький». Навчальна програма вищевказаних факультетів побудована з урахуванням побажань та інтересів слухачів. Навчання проводиться на безкоштовній основі.

            Бажаючи громадяни можуть подати заяву на навчання до Срібнянського районного територіального центру соціального обслуговування за адресою смт. Срібне,  вул. Незалежності,10. Довідки за телефоном 2 – 13 -76

Переглядів: 282 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar