Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Старість зігріймо добротою
09:29
Старість зігріймо добротою

        Непомітно, але впевнено вступила у свої права осінь. І саме 1 жовтня, коли чарівниця - осінь порозвішувала на гілочках дерев дукати золотавого листя, в Україні та й у всьому світі відмічають День людей похилого віку, День ветерана. «Старість зігріймо добротою» - під такою назвою у  Срібнянському територіальному центрі відбулась урочиста зустріч з ветеранами з нагоди свята.

    Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших - тихим бабиним літом. Але перш, ніж настане осінь, перш, ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, у кожної людини буває весна і літо. На зустріч з пенсіонерами територіального центру  завітали та привітали ветеранів зі святом голова районної державної адміністрації Ніна Григорівна Бондаренко, голова районної ради Олена Василівна Панченко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) - Жанна Миколаївна Пиндюра. Зустріч була теплою та щирою. Цього погожого дня курівництво району з привітаннями завітали до стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян с. Карпилівка.     

     Концертну програму дарували  учасники художньої самодіяльності  Срібнянського районного будинку культури.

              Подяку голови районної ради Олена Василівна Панченко вручила Анатолію Івановичу Лещенку з Срібного.

          Милували очі своєю красою вишивки Валентини Іларіонівни Денисенко. Галина Василівна Сучкова співала  для всіх присутніх, вірші якої стали піснями.

    Людина приходить у цей світ для любові і добра. Світ би став набагато кращим, якби всі, хто живе на планеті Земля, мали серця, наповнені любов’ю і добром, такі серця, як у наших сивочолих ветеранів.

        По-своєму щасливі всі, кому сьогодні за 60, 70, 80 чи 90 років, ті, хто своїм відданим служінням країні,  колективам, де проведені трудові роки, своєму рідному селу, своїй малій батьківщині вселяли віру в майбутнє, творили добро, несли любов і злагоду. І всі вони заслуговують на те, щоб бути героями  свята.

     Найбільше багатство громадян поважного  віку – життєвий досвід, праця, знання, мудрість. І цю пору свого життя вони хочуть бачити затишною, теплою, гідною усіх  літ трудових звитяг. Ветерани дякували за привітність і чуйність, святковий стіл.

     Територіальний центр щиро дякує приватним підприємцям за спонсорську допомогу в організації святкового обіду для пенсіонерів. Це: О. М. Ткач, А. А. Чечотенко, О. І. Коляда,В. М. Щербина,В. І. Желіба,В. М. Якименко,В. І. Білодід,В. Г. Волошин,Н. І. Коваль,В. М. Савченко,О. Л. Полонець,В. В. Зубков,С. І. Власенко,Н. Г. Ратьєва, В. В. Галич. 

Переглядів: 266 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar