Головна » 2018 » Листопад » 6 » Вітаємо пенсіонерів соціальної сфери!
09:55
Вітаємо пенсіонерів соціальної сфери!

Щорічно в першу неділю листопада відзначається День працівників соціальної сфери України. В цей день вшановують працівників соціальної сфери, як ангелів добра, що опікуються життєво важливими проблемами пенсіонерів. Соціальна праця скромна і негучна, але сповнена високого гуманізму, милосердя, душевного тепла. Суспільство змінюється, але співчуття і любов до ближнього повинні залишатися нормою нашого життя, надійною опорою для тих, хто потребує милосердя і допомоги.

1 листопада у відділенні денного перебування за круглим столом привітали пенсіонерів соціальної сфери: директор територіального центру Пиндюра Ж.М. та працівники відділення.

Присутні поспілкувалися за чашкою чаю, поринувши у свої роки праці. Цей день у відділенні денного перебування вийшов сонячним , позитивним і пам’ятним.

Шановні пенсіонери соціальної сфери, щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери! Дякуємо за турботу, терпіння, щирість, любов до людей. Бажаю Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії. Нехай добро, зроблене вами, повертається до Вас сторицею! Взаєморозуміння, людяності, щирості!

Радості, достатку та миру на нашій землі!

Переглядів: 237 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar