Головна » 2019 » Лютий » 4 » Візит директора Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА
22:01
Візит директора Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА

     

     1 лютого 2019 року до Срібнянського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітав директор Департаменту соціального захисту населення  Чернігівської обласної державної адміністрації Олег Русін. Під час робочого візиту він зустрівся з керівництвом та працівниками територіального центру.

        Олег Русін зупинився на головних здобутках соціальної сфери за 2018 рік в районі, проаналізував показники роботи. Присутні мали можливість поставити директору Департаменту соціального захисту населення питання, що найбільше турбують, висловити власні пропозиції для покращення результативності роботи.

      Доповнила виступ Олега Русіна голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко, яка розповіла присутнім про основні показники розвитку Срібнянського району за минулий рік, зупинилася на здобутках місцевої влади, ознайомила присутніх з планами роботи на 2019 рік. На завершення виступу очільниця району подякувала кожному соціальному працівникові за роботу, відповідальність, терплячість та побажала досягнень в обраній професії.

Переглядів: 297 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar