Головна » 2017 » Червень » 27 » З Днем Конституції України!!!
11:49
З Днем Конституції України!!!

                                                            

 Шановні земляки!  

Прийміть сердечні вітання з нагоди свята – Дня Конституції України!

     У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняття основоположного документу держави поклало могутній фундамент для забезпечення національної злагоди, соціально-економічного та гуманітарного розвитку суспільства та політичної стабільності в Україні.

      Від усього серця бажаю Вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

   Нехай цей святковий день принесе у Ваші  оселі радість і успіх, родинний затишок і злагоду, добробут і гарний настрій. Бажаю усім впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

     

Переглядів: 686 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar