Головна » 2021 » Квітень » 22

 При Срібнянському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) працює пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації. Його було створено з метою усунення обмежень життєдіяльності та підтримки соціальної незалежності громадян, що частково або повністю втратили здатність до самообслуговування або пересування у зв'язку з похилим віком або хворобою.

    Першочергово та безоплатно засоби реабілітації видаються громадянам пенсійного віку, особам з інвалідністю та іншим пільговим категоріям, які обслуговуються в структурних підрозділах територіального центру. Для оформлення договору та видачі на прокат засобу реабілітації потрібно подати необхідний пакет документів. Термін, на який видається засіб реабілітації, узгоджується сторонами відповідно до укладеного договору.

    В пункті прокату на теперішній час в наявності є крісла інвалідні, милиці та ролатори. Для отримання послуг з прокату засобів ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: administrator | Дата: 22.04.2021 | Коментарі (0)

20 квітня підопічний відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Хоменко Михайло Полікарпович відзначав свій поважний 85 ювілей.
     Щиро вітаємо з Днем народження і бажаємо йому міцного здоров‘я, безмежного щастя, радості, миру й злагоди на довгії літа!

Ваш ювілей – поважна дата,
Про це нагадувать не слід.
Ми щиро Вам усі бажаємо
Здоров‘я й щастя до ста літ.
Нехай душа ніколи не старіє,
На білій скатертині будуть хліб і сіль,
Своїм теплом нехай Вас сонце гріє,
А Бог щодня оберігає
Від зла, хвороби і від бід!

Переглядів: 90 | Додав: administrator | Дата: 22.04.2021 | Коментарі (0)