Головна » 2019 » Грудень » 3 » Міжнародний день інваліда
13:50
Міжнародний день інваліда

  03 грудня 2019р. в Срібнянському районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для осіб з інвалідністю було проведено захід з нагоди Міжнародного дня інваліда. Участь у заході прийняли 11 громадян з особливими потребами.

    Срібнянський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) організував святкову програму: був запрошений творчий колектив районного будинку культури, який порадував присутніх своїми піснями та теплими словами. За святковим столом присутні поспілкувалися між собою та поспівали пісень.

   Участь в заході приймали керівники району: голова районної ради Олена Панченко, голова Срібнянської РДА Ніна Бондаренко, начальник Управління соціального захисту населення Микола Мащенко, голова районної організації ветеранів Микола Хмарський, директор територіального центру Жанна Пиндюра, які привітали учасників зібрання і провели відкритий діалог, щоб точніше та ефективніше вирішувати питання, які турбують цю категорію людей.

Бажаємо здоров’я на многая літ !

Хай довгим і сонячним буде Ваш вік,

Хай злагода буде, хай буде любов,

Хай тисячу раз повторяться знов

Хороші, святкові і пам’ятні дні !

Хай сонце всміхається Вам у житті !

Переглядів: 166 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar